Karrier Tervezés Alapok

Hogyan gyorsítsuk fel karrierünk epítését?

Ha megkérdezném tőled, hol szeretnél tartani a karriereddel öt vagy tíz év múlva, tudnál nekem egy tömör és világos választ adni? És ha adnál is nekem egy jól megfogalmazott választ, van rá terved hogyan fogsz eljutni oda?

Ha nem tudsz ezekre válaszolni, akkor javaslom fektess be egy órányi idődet hogy meghallgasd a teljesen díjmentes Webinar előadásunkat!

Három legalapvetőbb karrier tervezési melléfogás

1. Az emberek nem tudják világosan felvázolni milyen karrier utat kívánnak bejárni. De ha még tudják is, elég nagy a valószínűsége annak, hogy az az út a szüleik által elképzelt úttal egyezik meg és nem a saját álmaikkal!

2. Az emberek egy jó cégnél dolgoznak és élvezik a munkájukat. Ráadásul rendszeresen kapnak pozitív visszajelést hogy milyen jól teljesítenek. Ezért azt képzelik hogy a Cég menedzseli helyettük a karrierjük előre menetelét. Nagy hiba! A cégek saját érdekeiket nézik először.

3. Nincsenek leírt elképzeléseik, terveik a karrierükre nézve. Így elég nagy az esély arra, hogy a vágyak és célok hosszú évekre feledésbe merülnek!

Csatlakozz hozzánk a következő Webinar előadásunkon és ismerd meg azokat az alapvető módszereket amiket mindenkinek használnia kell a karrierjének tervezésében!

Érdekel a Díjmentes Karrier Menedzsment Webinar

Dolgozom…
Hurrá! Hamarosan megtudod az időpontot

Gábor vagyok, nemzetközi porondon tapasztalt vezető. Több iparágban és országban szereztem meg tapasztalataimat. Nagy híve vagyok annak, hogy hibákból tanul az ember, bár lehetőleg nem a sajátjaiból. El kell ismerjem én is követtem el egy párat. Ha egy valamit akarsz megjegyezni mindebből:

” Mindenek kulcsa abban van hogy tanuljunk meg minnél gyorsabban hibázni!”


Feleségem Lucy egy nemzetközileg tapasztalt elektronikai cég felsővezetőjeként járta be a világot, de most éppen az álmai munkáját végzi, és horgolt alkotások tervezésével foglalkozik.Ketten megalkottuk nektek ezt a rövid de annál hatékonyabb programot, ami kifejezetten a nagyvállalatoknál való karrier tervezéssel és menedzsmenttel foglalkozik.
Fektesd be egy órányi idődet, hogy megtanuld azt a pár alapvető dolgot amire szükséged van ahhoz hogy felgyorsítsd a karriered előrementelét!

Érdekel a Díjmentes Karrier Menedzsment Webinar

Dolgozom…
Hurrá! Hamarosan megtudod az időpontot

A Webinarunk teljesen díjmentes, és számítógépen vagy mobil eszközön , de akár telefonon is követhető.
Webinarjainkat rendszeres időközönként tartjuk, de iratkozz fel az alábbi részen, hogy a következő időpontot és a belépési részleteket megköldhessük neked.
A Webinar végén megküldjük a link-et a prezentációs anyaghoz, ami az általad otthon kényelemben kitöltendő gyakorlatokat is tartalmazza majd!

Érdekel a Díjmentes Karrier Menedzsment Webinar

Dolgozom…
Hurrá! Hamarosan megtudod az időpontot